Nyheter

Resultat SkiLøpernes virtuelle løpefestival 2020

05.09.2020

9 dager, 2 løyper og mange blide løpere! Ikke alle som har deltatt har koblet seg til Strava, så listen er derfor ikke fullstendig i så måte, men vår uoffisielle ranking er klar!
Les innlegget

Strava-segmentene - SkiLøpernes virtuelle løpefestival

27.08.2020

​Open for running business!
Les innlegget

SkiLøpernes virtuelle løpefestival sparkes i gang 29. august.

22.08.2020

I den alternative, virtuelle og trygge løpefestivalen kan du bli med ved å løpe enten 5k og 10k i perioden fra 29. august til 5. september. Deltakere kan løpe én eller flere distanser og så mange ganger de ønsker i perioden. Det er gratis deltakelse og ingen påmelding er nødvendig.
Les innlegget

SkiLøpernes virtuelle løpefestival 29. august til 5. september

12.05.2020

SkiLøperne arrangerer i år en alternativ, virtuell og trygg løpefestival. SkiLøpet 2020 avlyses.
Les innlegget

SkiLøpets 9. utgave arrangeres lørdag 5. september 2020

21.01.2020

5. september arrangerer løpegruppa SkiLøperne SkiLøpet for 9. gang. Årets utgave har som tidligere 10k, 5k og MiniSkiLøpene for de yngre deltakerne. Med gaveposer, medaljer, t-shirts, kontrollmålte løyper, maskotten Joggy, liv på torget med sponsorer og liv i løypene fra lokale musikanter, er rammene lagt for en ny sportslig folkefest i Ski. Påmelding til løpet åpner lørdag 25. januar.
Les innlegget

Nå målet - følg en fartsholder!

19.07.2019

SkiLøpet har fartsholdere på både 5K og 10K, og flere av dem er erfarne travere som har vært med en rekke år. De vet hva som skal til for å lose løpere med tidsmål inn til rett tid. En av dem er Andreas Gossner som siden sist har blitt profesjonell løpsinstruktør.
Les innlegget

Femten fullførte Folloløpene 2018

05.09.2018

Folloløpene er et samarbeid mellom Vestbyløpet, Oppegårdmila, Blomstermila og SkiLøpet. Ved å delta i samtlige løp i et kalenderår får man en lekker samlemedalje.
Les innlegget

Premiere! Verdens første Pendlersprint

16.06.2018

I en typisk pendlerby trenger vi en pendlersprint - SkiLøpet innfører i år derfor Pendlersprinten.
Les innlegget

SkiLøpetvettregler for 5k og 10k

31.08.2017

De fleste har hørt om fjellvettreglene. Det er et knippe gode tips å ta med seg på tur til fjells, og i skog og mark. I SkiLøpet har vi også noen tips til våre deltakere. Vi kaller dem SkiLøpetvettreglene.
Les innlegget

Hvem blir Follos sprekeste bedrift i SkiLøpet 2017?

18.08.2017

Stil Tekstilservice har sikret seg tittelen «Follos sprekeste bedrift» i SkiLøpet to år på rad, men i fjor var det nykommeren Dachser som stakk av med seieren. Nå nærmer det seg SkiLøpet 2017 i rekordfart og kampen om den spreke tittelen og fine pokalen tilspisser seg.
Les innlegget

Med SkiLøpet som mål løper Daniel til innsamling for Redd Barna

16.08.2017

I hele vår og sommer har Daniel løpt. For hver kilometer han løper frem til SkiLøpet gir faren ham 5 kroner. Pengene han tjener på å løpe vil han gi til Redd Barna.
Les innlegget

Vi kaller det høstens vakreste løpetur :-)

07.08.2017

Ski IL håndball har i flere år deltatt i SkiLøpet. Enkelte lag har gjort det til en årlig event å delta.
Les innlegget

SkiLøpet – et lite verdensmesterskap

31.05.2017

Å konkurrere lokalt gir deltakelsen en ekstra dimensjon. Her treffer man på familie og kjente, både i og utenfor løypen. Håvard Solberg, fra Ås, som vant herrens 10 km i 2016, har gode minner fra løpet og deler også treningshemmelighetene. Imponerende må vi bare si!
Les innlegget

Test formen i Oppegårdmila på lørdag

31.05.2017

Klar for å teste formen? Lørdag 3. juni går et av SkiLøpets lokale "søsterløp", Oppegårdmila, av stabelen på Østre Greverud. Akkurat som i SkiLøpet finner du her distanser for alle: 500 m, 2 km, 5 km og 10 km. Ta med familie og eller venner for en hyggelig og aktiv lørdag formiddag sammen.
Les innlegget

Påmelding = Motivasjon

13.05.2017

Heidi Jensen fra Langhus bruker SkiLøpet som motivasjon til trening året rundt. Hun ønsker seg flere deltakere som tenker å løpe på over en time. Blir du med?
Les innlegget

Mestringsfølelse og lagånd – SkiLøpet med lagtrøya på!

26.04.2017

Flere idrettslag i Follo inkluderer SkiLøpet i den sosiale årsplanen. Lagånd og treningsglede går hånd i hånd når man sammen med laget stiller til start.
Les innlegget

Samarbeid for et sprekere Follo

05.05.2017

Med den nyetablerte FolloTrippelen ønsker mosjonsløpene i Follo, SkiLøpet, Blomstermila og Norwegian Outlet Løpet å aktivisere innbyggerne i Follo gjennom hele året.
Les innlegget

SkiLøpet – et løp for hele familien

10.04.2017

SkiLøpet har distanser tilpasset alle aldre. De aller yngste kan få følge av mor eller far i MiniSkiLøpet, de litt større løper MiniSkiLøpet 2k, og de enda litt større kan løpe 5k og 10k.
Les innlegget

Vil du være med å arrangere løp? Meld deg som crew!

28.03.2017

SkiLøpet er non-profit og arrangeres av løpegruppen SkiLøperne som er en frivillig organisasjon. På arrangementsdagen er vi nesten 100 mennesker i sving for å kunne utføre små og store oppgaver. Det er mye som skal klaffe for at alt skal gå som planlagt.
Les innlegget

SkiLøpet er kontrollmålt

20.03.2017

I SkiLøpet er det med litt stolthet vi sier at løpet vårt er kontrollmålt. Men hva betyr det egentlig for deg som løper at vi har kontrollmålt distansene, og hvordan kontrollmåler man?
Les innlegget

SkiLøpets 10k og topp tre 2012-2016

18.03.2017

SkiLøpet er et lokalt mosjonsløp med distanser i 10k, 5k, og to barneløp. Et løp der hele familien kan være med å løpe akkurat så raskt eller sakte som man vil, men noen kommer også til Ski og SkiLøpet med en drøm om å vinne det hele.
Les innlegget

Deltakerrekord og løpsfest

14.09.2016

SkiLøpets 5-års jubileum ble en fest. Takk til alle deltakere, sponsorer, frivillige, alle støttespillere, Ski kommune, ordfører Tuva Moflag - og publikum!
Les innlegget

2016 - SkiLøpet feirer jubileum!

29.01.2016

SkiLøpernes styre har vedtatt å arrangere også en femte utgave av SkiLøpet. Dermed blir det jubileumsløp den første lørdagen i september, datoen blir da 3. september 2016.
Les innlegget

Våre sponsorer

Manpower Ski

Med 50 års erfaring og mange hundre medarbeidere ute i oppdrag hver dag, er Manpower vikar- og bemanningsbyrået i Ski med lengst og mest lokalkunnskap. Vi er veldig glade for at Manpower Ski har valg å bli med som hovedsponsor for SkiLøpet!

Besøk nettside

×

KC Follo AS

Kontorcompaniet AS leverer alt innen interiør, reklamegaver, giveaways og bekledning. Vi er veldig glade for å ha med KC Follo med på laget!

Besøk nettside

×

Askim & Spydeberg Sparebank

Askim & Spydeberg Sparebank er en selvstendig lokal sparebank. To lokale sparebanker i over 150 år, slo seg sammen til Askim & Spydeberg Sparebank i april 2015. Vi legger stor vekt på å opprettholde vår selvstendighet, tilknytning til lokalsamfunnet, rask saksbehandling og god personlig service. Det handler om å gjøre store drømmer til virkelighet og om å bidra til å skape et levende, blomstrende lokalsamfunn.

Besøk nettside

×

USBL

USBL er Norges nest største boligbyggelag og ble etablert i 1948. Deres nær 90.000 medlemmer har forkjøpsrett på ca 72.000 boliger i hele landet, samt fortrinnsrett på en rekke utleieboliger. USBL ble med som hovedsponsor for SkiLøpet fra 2014 og fortsetter støtten også i 2017.

Besøk nettside

×

Café Sjarm

Café Sjarm er en litt bortgjemt liten perle i gågata. Spesialiteten er høye, danskinspirerte smørbrød og nystekte kanelsnurrer. All mat lages fra bunnen av og tilberedes med omtanke og hjerte. Cafe Sjarm er også et mikrobryggeri, og kan servere eget brygget øl til maten.

Besøk nettside

×

Plexusklinikken

Vi er glade for å ha med Plexusklinikken som ny sponsor i 2019. Plexusklinikken tilbyr de fleste behandlingstilbud under ett tak og får dermed maksimalt utbytte av det tverrfaglige miljøet både for pasient og terapeut. Plexusklinikkens terapeuter behandler kun en klient om gangen. - Fokus er på deg!

Besøk nettside

×

Frutomagi

Frutomagi leverer fruktkurver som deles ut til vinnerne av 5K og 10K.

Besøk nettside

×

Lucky Bowl Ski

På Lucky Bowl kan du kombinere besøk på New York style restaurant, for eksempel med spesialiteten homemade burger med ulike toppinger, med et par runder bowling. Vi er glade for å ha Lucky Bowl Ski med som sponsor for SkiLøpet 2019.

Besøk nettside

×

Color Line

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier. Årlig reiser ca. 4 millioner personer til og fra Norge med selskapets skip. Rederiet har i dag en operasjonell flåte på seks skip, og opererer fire internasjonale fergelinjer mellom sju havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Selskapets visjon er å bli Europas beste rederi innen cruise og transport. I forbindelse med SkiLøpet 2018 trekker vi tre vinnere av gavekort på gratis cruise Oslo-Kiel t/r for 1 - 4 personer med Color Line.

Besøk nettside

×

Maxim

Maxim ønsker med sitt brede sortiment av sportsnæring å hjelpe deg med å nå dine resultater uavhengig om du er en profesjonell idrettsutøver eller en mosjonist som ønsker å komme i bedre form.

Besøk nettside

×

Meny Ski

Meny i Eikeliveien 1 var den første - og lenge den eneste - Meny-butikken i Ski. Her får du et bredt og delikat vareutvalg til både hverdag og fest, og butikkens hyggelige betjening er alltid beredt til å hjelpe deg. Meny har vært involvert i SkiLøpet fra den spede begynnelse, og i jubileumsåret sørger de for at løperne raskt får fylt opp energilagrene etter målgang ved å levere rikelig med bananer.

Besøk nettside

×

Family Sports Club Ski

Family Sports Club, som tidligere het Stamina, tar mål av seg til å bli en ledende aktør innenfor skandinavisk folkehelse ved å bygge et helsehus, som skal bidra til å gjøre flere friske. Family Sports Club (Stamina Trening Ski) har vært med og støttet SkiLøpet i flere år og sørger alltid for energisk og morsom oppvarming for små og store løpere!

Besøk nettside

×

Norsk Trafikksikring

Norsk Trafikksikring AS er totalleverandør av tjenester innen arbeidsvarsling. Selskapet leverer kurs, tjenester og utleie av materiell over hele landet.

Besøk nettside

×

L'Occitane

L'Occitane har produsert kvalitetsprodukter til kropp og ansikt samt dufter laget på naturlige ingredienser i over 30 år. Fra L'Occitane på Ski storsenter får vi gaveeske som loddes ut til heldige deltakere.

Besøk nettside

×

Tusenfryd

Tusenfryd er Norges største fornøyelsespark, med et stort utvalg attraksjoner for store og små. Ta en tur for å få fart på adrenalinet, eller for å ha en hyggelig dag med familien. Hvert år har SkiLøpets unge deltakere kunnet vinne gratisbilletter til parken - så også i jubileumsåret.

Besøk nettside

×

PartyTime AS

PartyTime selger alt du trenger til en vellykket fest, bursdag, karneval etc; kostymer, ballonger, barartikler, dekor og pynt, Piñatas (pinatas), fyrverkeri/pyro med mer. I tillegg selger og leier vi ut lyd, lys og DJ utstyr.

Besøk nettside

×

Löplabbet Ski

Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og kun det. Betjeningen du møter i butikkene er selv løpere og har en masse kunnskap, erfaringer og tips å dele med deg som kunde. Utvalget er håndplukket av våre eksperter og skal dekke et så stort spekter av ulike bruksområder og type føtter som mulig. Et bredere og mer komplett utvalg av løpesko må du ut av landet for å finne.

Besøk nettside

×