Kjekt å vite

SkiLøpet 2021 arrangeres i Ski sentrum den første lørdagen i september. Informasjon om arrangementet vil oppdateres her.

Påmelding

Forhåndspåmeldingen er åpen til og med fredag 4. september. Alle forhåndspåmeldte får en gavepose og årets tekniske t-skjorte sammen med startnummeret. 

For etteranmelding på løpsdagen benyttes den ordinære påmeldingsløsningen på nett, men etteranmeldte løpere må hente startnummeret i SkiLøpets sekretariat på Rådhusplassen fra kl 11:00. 

Kjøpte startplasser refunderes ikke. Endring av navn eller distanse kan gjøres frem til søndag 19. august. Endringer gjøres av den enkelte deltaker inne på "mine sider" på EQ-timing. Spørsmål eller problemer knyttet til påmelding adresseres direkte til EQ-timing på:  participant@eqtiming.no. 
NB: Etter den 19. august gjøres det ingen endringer.


Henting av nummerlapper

Nummerlapper og velfylte gaveposer til alle løp hentes ut på Löplabbet på Ski Storsenter fra og med torsdag 2. september kl 12:00.

Etteranmeldte, alle som melder seg på på løpsdagen, må hente sitt startnummer i SkiLøpets sekretariat på Rådhusplassen fra kl 11:00. 


Løypedistanser

Både SkiLøpet 10K og SkiLøpet 5K er kontrollmålt av Kondis - Norsk Organisasjon for Kondisjonsidrett.

Program for SkiLøpet 2020

KlProgram
13:00SkiLøpet 2020 åpner
13:10Oppvarming for MiniSkiLøperne
13:20Start MiniSkiLøpet
13:40Start MiniSkiLøpet 2K
14:00Premieutdeling for MiniSkiLøperne
14:30Opppvarming SkiLøpene
15:00Start SkiLøpet 10K
15:10Start SkiLøpet 5K
16:30Premieutdeling SkiLøpene

Tidtaking

SkiLøpet benytter i 2020 EQ Timing for tidtaking. Chipen som er festet til baksiden av startnummeret sørger for at tidspunkt for passering av både startmatte og målmatte registreres, slik at vi får både nettotid (tiden fra passering av startmatte til passering av målmatte) og bruttotid (tid fra startskudd til passering av målmatte). For rangering innen kjønn benyttes bruttotid for å sikre at første person i mål er vinneren. Innen aldersklasssene benyttes nettotiden slik at den som har beste (netto)tid vinner sin klasse.


Premiering

De tre beste kvinner og de tre beste menn (først i mål/bruttotid) i SkiLøpet 10K og klassevinnerne på nettotid får premie*.

De tre beste kvinner og de tre beste menn (først i mål/bruttotid) i SkiLøpet 5K og klassevinnere på nettotid får premie*.

I 2020 er premiene som følger:

I tillegg trekkes det flotte premier på startnummerne til alle som deltar. Noen blir trukket fra scenen, andre er trukket på forhånd. Det er slått opp informasjon om forhåndstrukne premier ved sekretariatet på rådhusplassen. Der utleveres også premien mot fremvisning av startnummeret.

Merk: Vinnerne må være til stede. Premier ettersendes ikke.

* Det blir ikke delt ut klassepremie til totalvinnerne.


Resultater og aldersklasser

Resultater slås opp fortløpende ved sekretariatet og publiseres hos EQ Timing fortløpende.

SkiLøpet følger Kondis' anbefaling til klasseinndeling:

7-11 år (Rangeres ikke på tid. Listen sorteres alfabetisk)
12 år
13 år
14 - 15 år
16 - 17 år
18 - 19 år
20 - 22 år
23 - 39 år
40 - 44 år
Deretter 5-årsklasser så lenge det er deltakere i aldersgruppen.


Folloløpene

Folloløpene er et samarbeid mellom Vestbyløpet, Oppegårdmila, Blomstermila i Drøbak og SkiLøpet. Deltar du i alle løpene, og løper 5 eller 10 kilometer, kan du få utdelt en flott samlemedalje under SkiLøpets premieutdeling, og ditt navn i Folloløpenes adelskalender. 

Alt du behøver å gjøre er å delta i de fire løpene innen samme kalenderår, og i forkant av det siste av dem, SkiLøpet, sende en e-post til post@skilopet.no om at du har til hensikt å fullføre Folloløpene. 

Lykke til med medaljejakten! 


Ta toget til SkiLøpet

Selv om dobbeltsporet fortsatt er et stykke frem i tid er Ski kun en rask togtur fra blant annet Oslo og Moss. Det går flere tog i timen, alternativt buss for tog.


Parkering

Dersom bilen blir med til Ski finnes det godt med parkering på vestsiden av togstasjonen. Parkeringen er avgiftsbelagt.


Sikkerhet

Mannskap fra Røde Kors er til stede. Hjertestarter finnes både der og hos flere av våre samarbeidspartnere i sentrum.

SkiLøpet er et mosjonsløpsarrangement som går i områder med noe trafikk. Vi har løypevakter som bidrar til sikkerheten, men det understrekes at alle løpere selv har fullt ansvar for egen sikkerhet i forbindelse med deltakelse i SkiLøpet.


Barnepass

Under SkiLøpet 10K og SkiLøpet 5K, fra 14:15 - 16:30, tilbys barnepass i uteområdene til en barnehage nær start-/målområdet. Barna må være minst tre år. Foresatt må være tilgjengelig på telefon. Ta kontakt (post@skilopet.no) for mer informasjon og påmelding (navn, alder, kontaktperson og telefonnummer).

Forbehold: Minimum fire barn må være meldt inn innen 1. september for at det blir organisert barnepass.


Bagasjeoppbevaring

Poser, bager og sekker kan plasseres i SkiLøpets bemannede bagasjeoppbevaring ved siden av SkiLøpets sekretariatet på rådhushplassen under løpet. Oppbevaring på eget ansvar.


Toaletter

Det er tilgang til toaletter hos samarbeidspartnere. Informasjon om dette ligger i startnummer-/gaveposene.

Våre sponsorer

Askim & Spydeberg Sparebank

Som en solid lokalbank med røtter tilbake til 1859, skaper vi enda mer lokal kompetanse og lokale relasjoner. Vi handler lokalt, legger verdiskapningen igjen i lokalsamfunnet og skaper lokale arbeidsplasser. Et levende og aktivt lokalsamfunn betyr mye for oss i Askim & Spydeberg Sparebank.

Besøk nettside

×

Manpower Ski

Med 50 års erfaring og mange hundre medarbeidere ute i oppdrag hver dag, er Manpower vikar- og bemanningsbyrået i Ski med lengst og mest lokalkunnskap. Vi er veldig glade for at Manpower Ski har valg å bli med som hovedsponsor for SkiLøpet!

Besøk nettside

×

KC Follo AS

Kontorcompaniet AS leverer alt innen interiør, reklamegaver, giveaways og bekledning. Vi er veldig glade for å ha med KC Follo med på laget!

Besøk nettside

×

USBL

USBL er Norges nest største boligbyggelag og ble etablert i 1948. Deres nær 90.000 medlemmer har forkjøpsrett på ca 72.000 boliger i hele landet, samt fortrinnsrett på en rekke utleieboliger. USBL ble med som hovedsponsor for SkiLøpet fra 2014 og fortsetter støtten også i 2017.

Besøk nettside

×

Café Sjarm

Café Sjarm er en litt bortgjemt liten perle i gågata. Spesialiteten er høye, danskinspirerte smørbrød og nystekte kanelsnurrer. All mat lages fra bunnen av og tilberedes med omtanke og hjerte. Cafe Sjarm er også et mikrobryggeri, og kan servere eget brygget øl til maten.

Besøk nettside

×

Plexusklinikken

Vi er glade for å ha med Plexusklinikken som ny sponsor i 2019. Plexusklinikken tilbyr de fleste behandlingstilbud under ett tak og får dermed maksimalt utbytte av det tverrfaglige miljøet både for pasient og terapeut. Plexusklinikkens terapeuter behandler kun en klient om gangen. - Fokus er på deg!

Besøk nettside

×

Frutomagi

Frutomagi leverer fruktkurver som deles ut til vinnerne av 5K og 10K.

Besøk nettside

×

Lucky Bowl Ski

På Lucky Bowl kan du kombinere besøk på New York style restaurant, for eksempel med spesialiteten homemade burger med ulike toppinger, med et par runder bowling. Vi er glade for å ha Lucky Bowl Ski med som sponsor for SkiLøpet 2019.

Besøk nettside

×

Color Line

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier. Årlig reiser ca. 4 millioner personer til og fra Norge med selskapets skip. Rederiet har i dag en operasjonell flåte på seks skip, og opererer fire internasjonale fergelinjer mellom sju havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Selskapets visjon er å bli Europas beste rederi innen cruise og transport. I forbindelse med SkiLøpet 2018 trekker vi tre vinnere av gavekort på gratis cruise Oslo-Kiel t/r for 1 - 4 personer med Color Line.

Besøk nettside

×

Maxim

Maxim ønsker med sitt brede sortiment av sportsnæring å hjelpe deg med å nå dine resultater uavhengig om du er en profesjonell idrettsutøver eller en mosjonist som ønsker å komme i bedre form.

Besøk nettside

×

Meny Ski

Meny i Eikeliveien 1 var den første - og lenge den eneste - Meny-butikken i Ski. Her får du et bredt og delikat vareutvalg til både hverdag og fest, og butikkens hyggelige betjening er alltid beredt til å hjelpe deg. Meny har vært involvert i SkiLøpet fra den spede begynnelse, og i jubileumsåret sørger de for at løperne raskt får fylt opp energilagrene etter målgang ved å levere rikelig med bananer.

Besøk nettside

×

Family Sports Club Ski

Family Sports Club, som tidligere het Stamina, tar mål av seg til å bli en ledende aktør innenfor skandinavisk folkehelse ved å bygge et helsehus, som skal bidra til å gjøre flere friske. Family Sports Club (Stamina Trening Ski) har vært med og støttet SkiLøpet i flere år og sørger alltid for energisk og morsom oppvarming for små og store løpere!

Besøk nettside

×

Norsk Trafikksikring

Norsk Trafikksikring AS er totalleverandør av tjenester innen arbeidsvarsling. Selskapet leverer kurs, tjenester og utleie av materiell over hele landet.

Besøk nettside

×

L'Occitane

L'Occitane har produsert kvalitetsprodukter til kropp og ansikt samt dufter laget på naturlige ingredienser i over 30 år. Fra L'Occitane på Ski storsenter får vi gaveeske som loddes ut til heldige deltakere.

Besøk nettside

×

Tusenfryd

Tusenfryd er Norges største fornøyelsespark, med et stort utvalg attraksjoner for store og små. Ta en tur for å få fart på adrenalinet, eller for å ha en hyggelig dag med familien. Hvert år har SkiLøpets unge deltakere kunnet vinne gratisbilletter til parken - så også i jubileumsåret.

Besøk nettside

×

PartyTime AS

PartyTime selger alt du trenger til en vellykket fest, bursdag, karneval etc; kostymer, ballonger, barartikler, dekor og pynt, Piñatas (pinatas), fyrverkeri/pyro med mer. I tillegg selger og leier vi ut lyd, lys og DJ utstyr.

Besøk nettside

×

Löplabbet Ski

Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og kun det. Betjeningen du møter i butikkene er selv løpere og har en masse kunnskap, erfaringer og tips å dele med deg som kunde. Utvalget er håndplukket av våre eksperter og skal dekke et så stort spekter av ulike bruksområder og type føtter som mulig. Et bredere og mer komplett utvalg av løpesko må du ut av landet for å finne.

Besøk nettside

×