Kjekt å vite

SkiLøpet 2023 arrangeres i Ski sentrum den første lørdagen i september. Informasjon om arrangementet vil oppdateres her.

Påmelding

Forhåndspåmeldingen er åpen til og med fredag 1. september. Alle som er påmeldt i 5k og 10k før 1. august får årets tekniske t-skjorte sammen med startnummeret.

Alle som løper MiniSkiløpene får deltakertrøye og selvsagt en skinnende medalje for bragden.

For etteranmelding på løpsdagen benyttes den ordinære påmeldingsløsningen på nett.

Kjøpte startplasser refunderes ikke. Spørsmål eller problemer knyttet til påmelding adresseres direkte til EQ-timing på: participant@eqtiming.no.

Startkontingent ved etteranmelding på løpsdagen øker til 485 kroner for 5k og 10k, og 235 kroner for MiniSkiLøpene. Pluss adm gebyr. Ordinær pris er 385 kroner for 5k og 10k, og 135 kroner for MiniSkiLøpene. Pluss adm gebyr.


Henting av startnummer

Startnummer til alle løp hentes ut på Löplabbet på Ski Storsenter torsdag 31. august og fredag 1.september mellom 16:00 og 21:00.

På løpsdagen, lørdag 2. september, må alle - også de etteranmeldte - hente startnummeret i SkiLøpets sekretariat på Rådhusplassen fra kl 11:00.


Løypedistanser

SkiLøpet 10K og SkiLøpet 5K samt MiniSkiLøpet og MiniSkiLøpet2k.

Program for SkiLøpet 2023

KlProgram
13:00SkiLøpet åpner
13:10Oppvarming for MiniSkiLøperne
13:20Start MiniSkiLøpet
13:40Start MiniSkiLøpet 2K
14:00Premieutdeling for MiniSkiLøperne og tryllekunstner Fredrik Moe
14:30Opppvarming SkiLøpene
15:00Start SkiLøpet 10K
15:10Start SkiLøpet 5K
16:30Premieutdeling SkiLøpene

Tidtaking

SkiLøpet benytter i 2023 EQ Timing for tidtaking. Chipen som er festet til baksiden av startnummeret sørger for at tidspunkt for passering av både startmatte og målmatte registreres, slik at vi får både nettotid (tiden fra passering av startmatte til passering av målmatte) og bruttotid (tid fra startskudd til passering av målmatte). For rangering innen kjønn benyttes bruttotid for å sikre at første person i mål er vinneren. Innen aldersklasssene benyttes nettotiden slik at den som har beste (netto)tid vinner sin klasse.


Premiering

De tre beste kvinner og de tre beste menn (først i mål/bruttotid) i SkiLøpet 10K og klassevinnerne på nettotid får premie*.

De tre beste kvinner og de tre beste menn (først i mål/bruttotid) i SkiLøpet 5K og klassevinnere på nettotid får premie*.

I 2023 er premiene som følger:

I tillegg trekkes det flotte premier på startnummerne til alle som deltar. Dette trekkes fra scenen under premieseremoniene.

Merk: Vinnerne må være til stede. Premier ettersendes ikke.

* Det blir ikke delt ut klassepremie til totalvinnerne.


Resultater og aldersklasser

Resultater publiseres hos EQ Timing fortløpende.

SkiLøpet premierer klassevinnere etter EQ-timings klasseinndelingTa toget til SkiLøpet

Ski har en flunkende ny stasjon er en rask togtur fra blant annet Oslo og Moss. Det går flere tog i timen, alternativt buss for tog.


Parkering

Dersom bilen blir med til Ski finnes det godt med parkering på vestsiden av togstasjonen. Parkeringen er avgiftsbelagt.


Sikkerhet

Mannskap fra Røde Kors er til stede. Hjertestarter finnes både der og hos flere av våre samarbeidspartnere i sentrum.

SkiLøpet er et mosjonsløpsarrangement som går i områder med noe trafikk. Vi har løypevakter som bidrar til sikkerheten, men det understrekes at alle løpere selv har fullt ansvar for egen sikkerhet i forbindelse med deltakelse i SkiLøpet.Bagasjeoppbevaring

Poser, bager og sekker kan plasseres i SkiLøpets bemannede bagasjeoppbevaring ved siden av SkiLøpets sekretariatet på rådhushplassen under løpet. Oppbevaring på eget ansvar.


Toaletter

Det er tilgang til toaletter hos samarbeidspartnere omkring torget i Ski.

Våre sponsorer

Plexusklinikken

Plexusklinikken er en tverrfaglig klinikk. De tilbyr fysioterapi, naprapati, osteopati og coaching. Klinikken har også personlige trenere og en egen gym.

Besøk nettside

×

Askim & Spydeberg Sparebank

Som en solid lokalbank med røtter tilbake til 1859, skaper vi enda mer lokal kompetanse og lokale relasjoner. Vi handler lokalt, legger verdiskapningen igjen i lokalsamfunnet og skaper lokale arbeidsplasser. Et levende og aktivt lokalsamfunn betyr mye for oss i Askim & Spydeberg Sparebank.

Besøk nettside

×

KC Follo AS

Kontorcompaniet AS leverer alt innen interiør, reklamegaver, giveaways og bekledning. Vi er veldig glade for å ha med KC Follo med på laget!

Besøk nettside

×

Don Pablos Pizza

Pizzarestauranten som startet i 1977 serverer ekte, håndlaget pizza fra eget bakeri på Ski. Oppskriftene er deres egne og i deres lille bakeri bakes pizzabunner daglig til kunder i Ski, Askim og omegn.

Besøk nettside

×

USBL

USBL er Norges nest største boligbyggelag og ble etablert i 1948. Deres nær 90.000 medlemmer har forkjøpsrett på ca 72.000 boliger i hele landet, samt fortrinnsrett på en rekke utleieboliger. USBL ble med som hovedsponsor for SkiLøpet fra 2014, og vi er glade for at de fortsetter å støtte opp om SkiLøpet og fremme aktivitet i Ski.

Besøk nettside

×

Sørby Utleie

Vi er et kjedeuavhengigfirma for utleie av maskinermed fokus på miljø, kvalitetog service.

Besøk nettside

×

Color Line

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier. Årlig reiser ca. 4 millioner personer til og fra Norge med selskapets skip. Rederiet har i dag en operasjonell flåte på seks skip, og opererer fire internasjonale fergelinjer mellom sju havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Selskapets visjon er å bli Europas beste rederi innen cruise og transport. I forbindelse med SkiLøpet 2018 trekker vi tre vinnere av gavekort på gratis cruise Oslo-Kiel t/r for 1 - 4 personer med Color Line.

Besøk nettside

×

Maxim

Maxim ønsker med sitt brede sortiment av sportsnæring å hjelpe deg med å nå dine resultater uavhengig om du er en profesjonell idrettsutøver eller en mosjonist som ønsker å komme i bedre form.

Besøk nettside

×

Meny Ski

Meny i Eikeliveien 1 var den første - og lenge den eneste - Meny-butikken i Ski. Her får du et bredt og delikat vareutvalg til både hverdag og fest, og butikkens hyggelige betjening er alltid beredt til å hjelpe deg. Meny har vært involvert i SkiLøpet fra den spede begynnelse, og i jubileumsåret sørger de for at løperne raskt får fylt opp energilagrene etter målgang ved å levere rikelig med bananer.

Besøk nettside

×

Family Sports Club Ski

Family Sports Club, som tidligere het Stamina, tar mål av seg til å bli en ledende aktør innenfor skandinavisk folkehelse ved å bygge et helsehus, som skal bidra til å gjøre flere friske. Family Sports Club (Stamina Trening Ski) har vært med og støttet SkiLøpet i flere år og sørger alltid for energisk og morsom oppvarming for små og store løpere!

Besøk nettside

×

Norsk Trafikksikring

Norsk Trafikksikring AS er totalleverandør av tjenester innen arbeidsvarsling. Selskapet leverer kurs, tjenester og utleie av materiell over hele landet.

Besøk nettside

×

Tusenfryd

Tusenfryd er Norges største fornøyelsespark, med et stort utvalg attraksjoner for store og små. Ta en tur for å få fart på adrenalinet, eller for å ha en hyggelig dag med familien. Hvert år har SkiLøpets unge deltakere kunnet vinne gratisbilletter til parken - så også i jubileumsåret.

Besøk nettside

×

PartyTime AS

PartyTime selger alt du trenger til en vellykket fest, bursdag, karneval etc; kostymer, ballonger, barartikler, dekor og pynt, Piñatas (pinatas), fyrverkeri/pyro med mer. I tillegg selger og leier vi ut lyd, lys og DJ utstyr.

Besøk nettside

×

Löplabbet Ski

Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og kun det. Betjeningen du møter i butikkene er selv løpere og har en masse kunnskap, erfaringer og tips å dele med deg som kunde. Utvalget er håndplukket av våre eksperter og skal dekke et så stort spekter av ulike bruksområder og type føtter som mulig. Et bredere og mer komplett utvalg av løpesko må du ut av landet for å finne.

Besøk nettside

×